Russell Brand gjorde grin med Katy Perry

Komikeren Russell Brand var vært ved MTV Movie Awards og benyttede lejligheden til at gøre grin med ekskonen.

Russell Brand gjorde grin med Katy Perry

Der blev gjort tykt grin med flere kendisser, da komikeren Russell Brand søndag aften indtog værtsrollen ved MTV Movie Awards.

Priserne blev uddelt i Gibson Amphitheatre i Los Angeles, og foran en fyldt sal gjorde Russell Brand det, han er bedst til: At gøre grin med sig selv og andre.

Først gik det ud over teenage-idolet Justin Bieber.

- Justin Bieber er så pæn, at selv hvis han overfaldt mig, ville jeg få en lille orgasme, jokede Brand med reference til en sag mod Justin Bieber, hvor en fotograf har anklaget stjernen for at have angrebet ham.

- Det er på grund af hans hår!, sagde Russell Brand.

Men også Kanye West og Kim Kardashian og hans eget korte ægteskab med sangerinden Katy Perry var på listen over ting, der blev gjort grin med.

- Vent til I hører, hvad jeg har at sige om kendisser og korte ægteskaber! Sidste gang, jeg var vært, stormede Kanye scenen, og det lettede presset på mig, og det gjorde Kims rekord-korte ægteskab også, jokede han.

Katy Perry og Russell Brand mødtes ved MTV Video Music Awards i 2009, hvor Brand var vært.

- Sidste gang, jeg var vært, endte jeg med at gifte mig med én fra publikum, så jeg har øjnene åbne og kigger efter en ny kone i aften, sagde spasmageren, før han råbte den populære skuespiller Michael Fassbenders navn.

/ritzau/