Rutineret rockstjerne donerer formue til børn

Ozzy Osbourne har doneret over 65.000 kroner til en gruppe børnemusikere, der har lavet deres egen version af rockstjernens "Crazy Train".

Det hårdtslående guitarriff fra hans "Crazy Train" får mildest talt en lidt anden lyd, når det bliver spillet på slagtøjsinstrumenter af 60 børn mellem syv og 14 år.

Men Ozzy Osbourne var alligevel så imponeret over børnegruppen Louisville Leopard Percussionists' version af hans heavyhit fra 1980, at han har doneret en formue til gruppen.

Det skriver Rolling Stone.

- Jeg, min familie og mine fans elsker jeres version af "Crazy Train". Godt arbejde, bliv ved med det! skrev rockstjernen i et brev til de unge musikere, og med brevet fulgte en check på 10.000 dollar, hvilket svarer til godt 65.000 kroner.

Selve covernummeret blev allerede i 2012 lagt ud på YouTube, og over 800.000 mennesker nåede således at se videoen, inden Osbourne selv faldt over den.

Louisville Leopard Percussionists har tidligere lavet covernumre af blandt andet Led Zeppelin, og her høstede de ligeledes ros fra bandets guitarist Jimmy Page.

Hør "Crazy Train"-coveret her: https://www.youtube.com/watch?v=JPBrA3sV90A

Og den originale version her: https://www.youtube.com/watch?v=QigTLUc8SKY

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.