Ryan Gosling mindes barndomsleg med Britney Spears

Skuespilleren Ryan Gosling mindes sin tid i Disneys Micki Mouse Club, hvor han var nær ven med Britney Spears.

Ryan Gosling mindes barndomsleg med Britney Spears

Der er løbet meget vand under broen, siden den populære skuespiller og Hollywood-lækkerbisken Ryan Gosling var en del af Disney Channel's "Mickey Mouse Club", hvor han slog sine folder med stjerner som Justin Timberlake, Christina Aguilera og Britney Spears.

I et interview med Female First mindes "Drive"-stjernen sin tid med slænget og afslører, at sangerinden Britney Spears var hans "girl next door".

- Britney var en skat. Hun boede lige over for mig. Nabopigen. Den lille pige, som jeg plejede at spille basketball og flaskehalsen peger på med, siger Ryan Gosling.

Men i årenes løb mistede de to stjernefrø kontakten med hinanden, og som fuldt udsprungne Hollywood-kometer, som de jo begge er i dag, er kontakten helt ophørt.

Faktisk har Ryan Gosling overhovedet ingen kontakt med en eneste af de tidligere Mickey Mouse-klubmedlemmer.

- Det har jeg ikke rigtig, nej. Nogle gange er vi til det samme arrangement, men jeg forestiller mig, at det er lidt ligesom at rende ind i en person fra folkeskolen, siger skuespilleren.

Den 32-årige Gosling mener dog, at netop årgang '93 af Mickey Mouse Club, hvor han, Britney, Aguilera og co. slog sig løs, nåede et "bemærkelsesværdigt højt niveau". Særligt når man tænker på, at det skete, før tv-talentshows som X Factor og lignende var opfundet, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.