Klager får Ryanair til at ændre kontroversiel bagagepolitik

Ryanair har valgt at ændre bagagereglerne igen, fordi mange passagerer nægtede at acceptere betingelserne

Arkivfoto: Hans Ravn

Arkivfoto: Hans Ravn

REJSER:Ryanair har ændret selskabets kontroversielle nye bagagepolitik for at tillade to millioner kunder, der allerede har reserveret flyrejser, at medtage deres små kufferter gratis.

Det er anden gang i år, at Ryanair ændrer politik.

Det skriver The Guardian.

Sidste år annoncerede lavprisflyselskabet, at det ikke var tilladt at have små kufferter under ti kilo med i kabinen fra november, medmindre man havde betalt for prioriteret påstigning eller betalt otte pund for at tage en lille kuffert med, skriver Ritzau Finans.

Ifølge flyselskabet var tiltaget nødvendigt for at reducere antallet af forsinkelser, men passagerer, som i forvejen havde booket flybilletter fra november og frem, var utilfredse.

Passagerne fik muligheden for at aflyse deres billet og få fuld refusion eller at opgradere billetten til prioriteret påstigning eller betale for kufferten.

Ryanair har nu valgt at ændre reglerne igen, fordi mange passagerer nægtede at acceptere betingelserne, og nu kan de to millioner passagerer, som bookede før den 31. august for at rejse efter den 1. november, nu får en kuffert på ti kilo med.

Omkring 50.000 passagerer, som allerede havde booket en billet, opgraderede deres billetter til prioriteret påstigning for at få deres små kufferter med. De får nu refunderet otte pund.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.