Tilskuer ramt af golfbold: Mister synet på det ene øje

Den tilskuer, der blev ramt af en golfbold på Ryder Cups førstedag, er kommet slemt til skade

Den amerikanske golfspiller Brooks Koepka (til højre) var chokeret, efter at han ved et uheld ramte en kvinde med en golfbold under Ryder Cup. Foto: Franck Fife/Ritzau Scanpix

Den amerikanske golfspiller Brooks Koepka (til højre) var chokeret, efter at han ved et uheld ramte en kvinde med en golfbold under Ryder Cup. Foto: Franck Fife/Ritzau Scanpix

GOLF:En tilskuer ved Ryder Cup har mistet synet på det ene øje, efter at hun blev ramt af en golfbold.

Ifølge nyhedsbureauet AFP hedder tilskueren Corine Remande. Den 49-årige kvinde blev ramt fredag, da amerikaneren Brooks Koepka sendte et skævt slag af sted på sjette huls teested.

- Lægen har fortalt mig, at jeg har mistet synet på det øje, siger hun til AFP.

Corine Remande oplyste desuden, at hun ikke følte smerte, da hun blev ramt. Hun blev tilset af læger på stedet med det samme.

Ifølge AFP overvejer hun at kræve erstatning af arrangørerne, fordi der ikke blev givet nogen advarsel, da bolden var på vej til at ramme publikum.

- Der hviler helt klart et ansvar på arrangørerne, siger hun.

Corine Remande havde taget turen fra Egypten med sin mand, Raphael, for at følge Ryder Cup-dysten i Saint-Quentin-en-Yvelines tæt på Paris.

Brooks Koepka var rystet efter episoden.

- Det er ikke en rar fornemmelse. Sandsynligvis gør jeg det langt oftere, end jeg burde. Du har det forfærdeligt på deres vegne. Du ved præcist, hvordan de har det.

- Især når du går over til dem og undskylder, fordi de har smerter og som regel bløder, sagde Koepka ifølge nyhedsbureauet AP.

- Du ønsker ikke at ramme nogen i ansigtet. Især ikke en kvinde. Jeg ønskede bare at komme væk fra banen, tilføjede han.

Europa, der havde Thomas Bjørn som kaptajn, endte med at vinde Ryder Cup-kampen mod USA.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.