Rykker hele familiens teltpæle op

- og planter dem på Knivholt i et døgn

Fra tidligere Stafet for Livet på Knivholt. Det er Birgitte Christensen til højre - på vandring med en holdkammerat ad ruten gennem festpladsen. Privatfoto

Fra tidligere Stafet for Livet på Knivholt. Det er Birgitte Christensen til højre - på vandring med en holdkammerat ad ruten gennem festpladsen. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:- Kræft er en forbandet sygdom, som har berøvet mig både min tidligere mand og en kær nevø. Det er ikke noget, man bare glemmer, men der findes en god måde at pleje minderne og savnet på, fortæller Birgitte Christensen, Sæby.

Hvert år samler Birgitte og hendes mand så meget familie og venner som muligt og flytter teltpælene i et døgn til Stafet for Livet på Knivholt, hvor de er tilmeldt som et stort hold.

- Stafet for Livet er ikke bare et ”sammenrend” for at skaffe penge til Kræftens Bekæmpelse. Det er det også, men det er en stor mulighed for i fællesskab at mindes - og støtte dem, der stadig kæmper, fortæller hun.

- Vi går en rute på skift hele døgnet. Det giver god motion og godt fællesskab, samtidig med at det giver anledning til megen god snak og hygge.

Der er et særligt hold i gule T-shirts, som altid går forrest. Det er ”fighterne”. Det er dem, der stadig slås med sygdommen eller dens følger - blandet med dem, der har vundet over den. Her er der mange muligheder for samtale, råd og støtte. De har ofte en stor støttegruppe af venner bag sig - med skilte og bannere.

- Og så skal vi jo ikke glemme, at Stafet for Livet er et muntert arrangement med masser af underholdning, aktivitet og møde med andre venner - og med mulighed for at købe mad på stedet

- Vi nyder det i familien hvert år. Vi betaler lidt for at deltage, der gør vi gerne. Vi vil nemlig være med til at få has på den forbandede sygdom. Vi kan stærkt anbefale at tilmelde familie- eller vennehold til Stafet for Livet på Knivholt 6.-7. juni.

Se mere på hjemmesiden under Stafet for Livet Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.