Aalborg

S er klar til valgkamp

Socialdemokraterne har nu prioriteret deres kandidater til byrådet i Aalborg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen er nu kommet op at hænge i det socialdemokratiske gruppeværelse sammen med Henning G. Jensen og Kaj Kjær . Foto: Bente Poder

AALBORG:Socialdemokratiet I Aalborg Kommune nu klar til at kaste sig ind i valgkampen med fuld styrke.

Partiet har netop overstået en urafstemning blandt medlemmerne, som er afgørende for placeringen af de 27 kandidater, som opstilles til byrådet. Og da borgmester Thomas Kastrup-Larsen for længst er udråbt som spidskandidat - og dermed udenfor afstemningen, blev det ikke overraskende rådmand for familie- og beskæftigelse Mai-Britt Iversen, som opnåede flest stemmer.

- Det er jeg selvfølgelig meget glad for - men også ydmyg. For det er en jo stor tillid vores medlemmer har vist mig ved at placere mig så højt på listen, forklarer hun.

Ifølge Mai-Britt Iversen spiller det formentlig også ind, at hun er fuldtidspolitiker, for det giver hende større mulighed for at blive kendt og hørt blandt medlemmerne.

Ved det forrige kommunalvalg i Aalborg lykkedes det socialdemokraterne at gennemføre lidt af et generationsskifte, så derfor genopstiller samtlige af de nuværende byrådsmedlemmer også denne gang.

Næst efter Mai-Britt Iversen domineres toppen af listen således en håndfuld andre byrådsmedlemmer - nemlig Anna Kirsten Olesen, Lasse Frimand Jensen, Hans Henrik Henriksen, Nuuradiin Hussein, Lisbeth Lauritsen og Helle Frederiksen, så man skal helt ned til nr. 8 for at finde en ny kandidat, nemlig specialkonsulent fra Christina Halkjær fra partiforeningen i Hasseris-Skalborg-Mølholm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.