S er klar til valgkamp

Socialdemokraterne har nu prioriteret deres kandidater til byrådet i Aalborg

Lise Stenbro
Resultatet af urafstemningen blandt de socialdemokratiske byrådskandidater blev offentliggjort ved en lille sammenkomst, hvor fællesformand Jens Larsen Pedersen overrakte en rose til alle. Her er der f.eks. Arne B. Schade, der får sin rose. Foto: Bente Poder
Aalborg 24. marts 2017 07:39 - Opdateret 24. marts 2017 10:15

AALBORG: Socialdemokratiet I Aalborg Kommune nu klar til at kaste sig ind i valgkampen med fuld styrke.

Partiet har netop overstået en urafstemning blandt medlemmerne, som er afgørende for placeringen af de 27 kandidater, som opstilles til byrådet. Og da borgmester Thomas Kastrup-Larsen for længst er udråbt som spidskandidat - og dermed udenfor afstemningen, blev det ikke overraskende rådmand for familie- og beskæftigelse Mai-Britt Iversen, som opnåede flest stemmer.

- Det er jeg selvfølgelig meget glad for - men også ydmyg. For det er en jo stor tillid vores medlemmer har vist mig ved at placere mig så højt på listen, forklarer hun.

Ifølge Mai-Britt Iversen spiller det formentlig også ind, at hun er fuldtidspolitiker, for det giver hende større mulighed for at blive kendt og hørt blandt medlemmerne.

Ved det forrige kommunalvalg i Aalborg lykkedes det socialdemokraterne at gennemføre lidt af et generationsskifte, så derfor genopstiller samtlige af de nuværende byrådsmedlemmer også denne gang.

Næst efter Mai-Britt Iversen domineres toppen af listen således en håndfuld andre byrådsmedlemmer - nemlig Anna Kirsten Olesen, Lasse Frimand Jensen, Hans Henrik Henriksen, Nuuradiin Hussein, Lisbeth Lauritsen og Helle Frederiksen, så man skal helt ned til nr. 8 for at finde en ny kandidat, nemlig specialkonsulent fra Christina Halkjær fra partiforeningen i Hasseris-Skalborg-Mølholm.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...