S-folk har det svært i byrådet

Socialdemokraterne i Frederikshavn har haft generalforsamling

Socialdemokraterne glæder sig til at få mere indflydelse i byrådet i Frederikshavn.

Socialdemokraterne glæder sig til at få mere indflydelse i byrådet i Frederikshavn.

FREDERIKSHAVN:Socialdemokraterne i Frederikshavn har holdt generalforsamling, og ikke overraskende drejede en del af beretningen sig om det lokalpolitiske billede.

- Samarbejdet i byrådet er til tider nærmest ikke eksisterende. Konstellationen mellem V– K og SF er deres flertal meget bevidst og undlader ikke at gøre brug af dette i enhver henseende, sagde formanden for socialdemokraterne i Frederikshavn, Danni Nikolajsen, der konstaterede, at det manglende samarbejde har bevirket, at det er vanskeligt for S-byrådsgruppen at få indflydelse på den førte politik i kommunen.

- Vi satser selvfølgelig på, at tiden efter næste kommunalvalg giver anledning til et langt bredere samarbejde i byrådet til gavn for alle borgere i kommunen. Det må vi som socialdemokrater love hinanden, at vi vil gøre bedre, når vi forhåbentlig igen bliver det regeringsbærende parti i kommunen, sagde Danni Nikolajsen.

Bestyrelsens sammensætning blev således: Danni Nikolajsen (formand), Leo Svendsen (næstformand), Grete Næser (kasserer), Palle Thomsen (sekretær), Linda Heidemann, June Menne, Anette Jørgensen, Helle Pedersen og Morten M. Christiansen (bestyrelsesmedlemmer).

Som suppleanter valgtes René Jørgensen og Axel Fiedler.

Forretningsudvalg: Danni Munk Andersen, Leo Svendsen, Grete Næser, Helle Pedersen og June Menne.

Bestyrelsesrepræsentant ved byrådsgruppens møder:

Repræsentant: Danni Munk Andersen. Stedfortræder: Leo Svendsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.