S-minister: Der er masser af udfordringer

Boligminister Carsten Hansen mener, at der er behov for "at få etableret et godt samarbejde" i partiet.

S-minister: Der er masser af udfordringer

- Der er masser af udfordringer for Socialdemokraterne.

Sådan lyder det fra den socialdemokratiske by-, bolig- og landdistriktsminister Carsten Hansen forud for tirsdagens krisemøde i det store, men skrumpende regeringsparti.

- Der er altid plads til forbedringer, og vi må sige, at målingerne lyver ikke, siger Carsten Hansen.

Det gør han med henvisning til partiets meningsmålinger, som er så elendige, at man for længst er blevet nødt til at grave dybt i Rigsarkivets annaler for at finde magen til.

- Der er ingen tvivl om, at der er et behov for, at vi får talt sammen. Der er behov for, at vi får kommunikeret bedre og etableret et godt samarbejde, lyder indgangsbønnen til eftermiddagens møde fra Carsten Hansen.

Spørgsmål: Er det kun kommunikationen, den er gal med?

- Der er masser af udfordringer, og dem går vi ind og tager en snak om nu, lyder det fra boligministeren, inden han går ind i Statsministeriet.

Det ventes, at utilfredsheden med de jammerlige meningsmålinger vil få frit løb på mødet.

I øvrigt sammen med en kritik af, at partitoppen er gået i soloudbrud fra baglandet, og at lanceringen af regeringens planer ofte akkompagneres af en traditionel, kommunikativ svingom i spinatbedet.

I to timer kan den 44 mand store folketingsgruppe skyde fra hoften på statsministeren.

Og ifølge flere medlemmer, som Ritzau har talt med, er forventningen forud for mødet, at partitoppen vil være imødekommende, når det gælder et bredt ønske om mere lydhørhed overfor folketingsgruppen.

Inden mødet gav partiets gruppeformand - og mødeleder - Henrik Sass Larsen dog udtryk for, at han ikke deler opfattelsen af, at ledelsen ikke lytter.

Ledelsen lytter og er altid til stede. Det gør den hver eneste tirsdag på gruppemøderne, og de har ikke stoppet noget i ørerne, mens de sidder der, siger Henrik Sass Larsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.