S.O.A.P.-sild skrotter Saseline efter numerologi

Tidligere var hun kendt som Saseline Sørensen, men nu hedder S.O.A.P.-stjernen Saszeline Emanuelle Dreyer.

Saseline Sørensen Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Saseline Sørensen Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Gennem 34 år har den ene halvdel af popduoen S.O.A.P. været kendt som Saseline Sørensen, men det er slut nu efter et besøg hos en numerolog.

Saszeline Emanuelle Dreyer er sangsildens nye navn, og det er en proces, der har været længe undervejs, afslører hun på sin blog, wuhuw.dk.

Da Dreyer kom til verden, blandede hendes forældre et malaysisk og dansk navn sammen til Saseline, men flere gange har hun fået at vide, at det var "lidt hårdt" og "ikke havde den rigtige energi".

- Helt konkret husker jeg denne sætning, numerologen sagde meget klart og tydelig: "Du bygger noget op, for at det hele skal falde sammen, og at du mister det. Mange gange uden grund eller forklaring", skriver hun i blogindlægget.

Numerologer mener nemlig, at der er en sammenhæng mellem bogstavkombinationer beregnet ud fra talværdier og ens energi. Og det fik Saszeline Emanuelle Dreyer til at skrotte Saseline Sørensen.

- En vigtig ting var at beholde mit fornavn. Jeg kan uanset hvad ikke hedde et andet fornavn. Det ville være for mærkeligt. Men havde ikke noget imod at tilføje et mellemnavn og ændre mit efternavn. Jeg ligner alligevel ikke en frøken Sørensen, skriver den malaysiskfødte sangerinde i indlægget.

Saszeline Emanuelle Dreyer ville dog ikke tage et hvilket som helst efternavn, og derfor valgte hun Dreyer, som hendes yngste søn, Dexter, også hedder.

- Jeg tror, at man kan "give noget energi" og være med til at drive vejen for ens eget liv. Jeg glæder mig til at mærke, hvordan energien i mit nye navn vil påvirke et nyt kapitel i mit liv.

Også tv-værten Christiane Margueritte Schaumburg-Müller, sangerinderne Medina og Szhirley har ændret navn efter numerologi.

Læs hele Saszeline Emanuelle Dreyers indlæg her: www.wuhuw.dk/wuhuw/en-lille---men-stor---andring-26998485

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.