Frederikshavn

Så åbnede Søstrene Grene i Frederikshavn

Clara og Anna byder velkommen i Danmarksgade i Frederikshavn

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hver uge bliver mellem 20 og 40 varer skiftet ud. Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Her er en Jumboblyant, og her finder vi et rundt greb, som kan bruges til enten en dør eller en skuffe, og så er spørgsmålet, om jeg skal vælge det lille dannebrogsflag til 4,88 kroner eller det store til 7,96 kroner?

Fredag åbnede Søstrene Grene en butik i Danmarksgade i Frederikshavn, og lad det være sagt med det samme, at der var masser af kunder allerede fra om formiddagen.

Det var tidligere Fætter BR, som havde til huse her, og siden er facaden blevet flot renoveret.

Det er butiksejer Flemming Jensen, der står som ejer, og han har så forpligtiget sig til at købe alle varer hos Søstrene Grene.

Han har tidligere arbejdet på Statoil Servicestation på Rimmens Allé i Frederikshavn, men for to år siden fik han lyst til at blive selvstændig og åbnede en Søstrene Grene-butik i Metropol i Hjørring.

I over et år har Flemming Jensen ledt efter de rette lokaler i Frederikshavn, og omsider lykkedes det.

Hos Søstrene Grene er der varer til fornuftige priser, og hver uge får Flemming Jensen leveret mellem 20 og 40 nye varer.

- Nogle varer har vi hele tiden. Andre varer bliver skiftet ud. Det er en del af konceptet, fortæller Flemming Jensen, der oplyser, at Søstrene Grene har butikker over hele verden.

Det var de to søstre, Clara og Anna, der åbnede den første butik i Aarhus i 1973, og Flemming Jensen fortæller, at det nu er sønnerne, der driver virksomheden videre.

I butikken i Danmarksgade er der ansat otte medarbejdere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.