Morsø

Så åbner havnene igen

Åbne Havne på Mors kæmper med vejrudsigten forud for premieren i Sundby på mandag

Ved sidste års Åbne Havne på Mors viste Ole Mark Jensen rundt i sit Brænderiet Limfjorden i Sillerslev. Arkivfoto: Bo Lehm

Ved sidste års Åbne Havne på Mors viste Ole Mark Jensen rundt i sit Brænderiet Limfjorden i Sillerslev. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS:Mors gentager succesen fra sidste år: Fem havne inviterer til ”åben havn” i den kommende første uge af august for både sejlende og landværts gæster. Deltagerne kan besøge en ny havn hver dag og dermed sammensætte et ugeprogram med en buket af maritime oplevelser for både børn og voksne.

De fem havne på Limfjordens største ø er alle renoveret for nylig og bruger arrangementet til at vise sig frem for gæster - både dem, der selv kommer sejlende og dem, som kommer kørende i bil, autocamper eller på cykel. Det sker i form af en stor havneevent, hvor havnene på skift holder åben havn på ugens hverdage.

- Vi håber selvfølgelig at se mange gæstesejlere i de fem havne, men landkrabber er også meget velkomne. Der er i hvert fald sørget for masser af oplevelser og maritim stemning i alle havnene”, siger turistchef Bente Kristensen fra Morsø Turistbureau.

Sidste år tiltrak Åbne havne på Mors klart flere gæster i autocampere end i sejl- og motorbåde. I år har man forsøgt at gøre reklame for arrangementet blandt sejlere, blandt andet på forårets bådmesse i Fredericia.

Den fælles havneevent er arrangeret af havnebestyrelserne i de fem havne samt Morsø Turistbureau og Morsø Kommune. Der lægges for i Sundby Mors Havn på mandag. Programmet for de enkelte dage kan ses ved siden af denne artikel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.