Så er Budolfi Plads solgt

På billedet ses fra venstre direktør for Budolfi Plads A/S Kristian Højsleth, investor Eigild B. Christensen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

På billedet ses fra venstre direktør for Budolfi Plads A/S Kristian Højsleth, investor Eigild B. Christensen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Nu er salget af Budolfi Plads trådt ind i sin endelige fase.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen har således udvekslet underskrifter på en betinget aftale med investor Eigild B. Christensen, direktør for Budolfi Plads A/S Kristian Højsleth, senior projektchef Bjørn Christensen fra NCC Danmark A/S og områdedirektør Henrik Holm fra NCC Danmark A/S.

Underskrifterne konfirmerer officielt overdragelsen af Budolfi Plads til vinderprojektet bestående af et konsortium med NCC Danmark A/S, Udviklingsselskabet Viben A/S og SEBC II ApS med rådgiverne Kjaer & Richter A/S, byMUNCH, by- og landskabsdesign samt Balslev rådgivende ingeniører A/S.

Købs- og entrepriseaftalen er betinget af, at byrådet godkender aftalen, samt at lokalplanen for fremtidens Budolfi Plads godkendes i foråret 2017.

Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen glæder sig over, at en vigtig milepæl nu er rundet.

De er begge glade for, at en god aftale er på plads og ser frem til et fortsat konstruktivt samarbejde om realiseringen af projektet.

Selve arbejdet med omdannelsen forventes at gå i gang umiddelbart efter den forventede godkendelse af lokalplanen for området i foråret.

- I NCC er vi stolte over at få lov til at bidrage til at gøre Budolfi Plads til et spændende og inspirerende bymiljø for aalborgenserne. Derfor er det et projekt, vi ser meget frem til at tage hul på, siger Henrik Holm, områdedirektør i NCC Danmark.

Også direktøren for Budolfi Plads A/S Kristian Højsleth ser frem til den fremtidige proces:

- Vi er utrolig glade og stolte over, at vi har fået en særdeles kendt lokalmand med på holdet til at udvikle og realisere byens meget ambitiøse og velbeliggende byggeri på Budolfi Plads. Eigild B. Christensen og familie har valgt at investere et stort trecifret millionbeløb i deres hjemby og dermed være med til, fra projektets start, at sætte et fodaftryk på udviklingen i Aalborgs absolutte centrum, understreger Kristian Højsleth.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.