Frederikshavn

Så er der atter Torvedage på Kirkepladsen

Lørdag blev årets Torvedage skudt i gang med stor opbakning fra mange kunder

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mange kunder lod sig friste af de smukke planter på den solrige fridag. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Lørdag blev den femte sommer med torvedage på Kirkepladsen i Frederikshavn midtby skudt i gang. I løbet af formiddagen poppede forskellige boder op med lokale råvarer og planter, og der var stor opbakning fra de frederikshavnske kunder. Så stor at bageren fra Restaurant Essens måtte lukke boden lang tid før kl. 14.

- Bageren var så populær, at han måtte hente nye forsyninger efter kun 20 minutter. Og kort tid derefter, havde han udsolgt igen, siger Karen Bagge-Nielsen, der er tovholder på erhvervsnetværket Morgenfruerne, som i sin tid oprettede Torvedagene.

Hun er godt tilfreds med dette års første Torvedag på kirkepladsen.

- Det vi håber med Torvedagene er at skabe liv i gågaden og at tilbyde nogle lokale råvarer af høj kvalitet. Og der er jo mange kunder her i dag, siger hun.

Udover Restaurant Essens var Sæby Planteskole, Vinspecialisten, Slagteren på Suensonsvej og Ingstrup Mejeri på kirkepladsen lørdag den 2. maj.

- Der kommer flere boder i løbet af sommeren. Blandt andet vil der blive solgt jordbær, nye kartofler og fisk i løbet af sommeren, siger Karen Bagge-Nielsen.

Torvedagene foregår den første lørdag i hver måned fra maj til november.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.