Så er der fest i brugsen i Mølleparken

Torsdag får Dagli’Brugsen desuden besøg af deltagerne i et ”psykelløb for sundhed”

Dagli’Brugsen i Mølleparken vil tage godt imod deltagerne i ”psykelløbet”.
Skagen 1. september 2014 11:50

FREDERIKSHAVN: Torsdag den 4. september er der lagt op til stor fest ved Dagli’Brugsen i Mølleparken i Frederikshavn.

En stor grillfest, loppemarked med mere kombineres med besøg af cirka 75 cykelryttere i det cykelløb, der kaldes ”Vestegnen til Skagen - et psykelløb for sundhed”.

Coop er blandt sponsorerne for cykelløbet, hvor brugere og medarbejdere fra Vestegnens kommunale og regionale psykiatri (hovedstadsområdet, red) i løbet af seks dage cykler til Skagen. Brugerne af psykiatrien indser at psykisk og fysisk sundhed hører sammen og havde selv foreslået denne cykeltur - som altså i denne sammenhæng kaldes et psykelløb.

Torsdag klokken 9-10 holder de 75 cykelryttere pitstop ved Dagli’Brugsen på L.P. Houmøllers Vej. Butikken vil diske op med sandwich, frugt og vand til gæsterne. Firmaerne lantmann og Froosh laver henholdsvis kager og smoothies.

- Coop går meget ind for sundhed, så vi er glade for på denne måde at kunne støtte psykiatribrugernes sundhed, fortæller formand for Dagli’Brugsen, Karin Arveschough Jensen.

I forbindelse med deres besøg var det oplagt at kombinere med heldagsfesten med et mere lokalt tilsnit.

I løbet af dagen er der flere aktiviteter i området ved brugsen. Der er loppemarked med i alt cirka 25 stande, ponyridning og rollespil i kælderen. Selve grillfesten med 120 gæster begynder klokken 18 og ventes at vare til klokken 21.

Klokken 20 sparkes 70 nummererede bolde ud fra taget på brugsen, og der er mulighed for lækre præmier til de, der har grebet bolde med vindernumre.

Coop Danmark renser jævnligt ud i antallet af brugser - og nogle steder omdannes de til Fakta-butikker.

- Vi har ingen indflydelse på Dagli’Brugsens fortsatte eksistens. Vi - medarbejdere og bestyrelse - kan bare passe vores arbejde så godt som muligt, forklarer Karin Arveschoug Jensen, der dog kan glæde sig over, at ”den bette brugs” indtil videre har givet overskud.

Dagli’Brugsen i Mølleparken har 850 medlemmer. På festdagen er der selvfølgelig særligt gode tilbud i butikken.

toen

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...