Så er der indskrivning

Vendsyssel Friskole åbner dørene

Tirsdag 1. januar er der indskrivning til det kommende skoleår på Vendsyssel Friskole.Privatfoto

Tirsdag 1. januar er der indskrivning til det kommende skoleår på Vendsyssel Friskole.Privatfoto

SINDAL:Tirsdag 15. januar kl. 15-17 kan kommende børnehaveklassebørn blive indskrevet i 0. klasse på Vendsyssel Friskole til skoleåret 2013/2014. På indskrivningsdagen vil børnene hilse på deres kommende klasselærer Bettina Lauritzen og SFO- og støttepædagog Lisette Skovsmose Gadekær. De vil lave nogle smålege, der giver et billede af det enkelte barns modenhed og parathed til at forlade børnehaven og begynde på skolen. Til slut er der saft og en lille pakke fra Bettina og Lisette.

Forældrene vil få udleveret en mappe af skoleleder Flemming Horsfeldt med de nødvendige papirer. Her kan forældrene også få mere at vide om skolens værdigrundlag, målsætninger og arbejdsmetoder. Der er kaffe og brød til alle.

0. klasse på Vendsyssel Friskole

Fra skoleåret 2013/2014 forventes en samlæst klasse med 0., 1. og 2. klasse på i alt ca. 20 børn med Bettina som klasselærer, Lisette som pædagogisk støtte og Thomas Hahn som matematiklærer.

Selvom børnene går i samme klasse, arbejder de på forskellige niveauer. Målene for de kommende børn i 0. klasse vil blandt andet være at kunne sidde stille i længere tid ad gangen end i børnehaven, træne sig i at lytte og være koncentreret, øve sig i at modtage, forstå og udføre en kollektiv besked, arbejde selvstændigt, vente på tur og respektere egne og andres grænser.

Vejen hertil vil blandt andet gå gennem leg og kropslig udfoldelse, mens børnene tilegner sig de grundlæggende færdigheder, som er vigtige for deres fremtidige skoleforløb.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.