Så er det afgjort: De skal kæmpe i X Factor

De ni finalister, der skal kæmpe i årets X Factor er nu fundet, og der er lagt op til hård konkurrence.

Auditions, stoleleg og bootcamp. Vejen har været lang for de X Factor-deltagere, der er nået hele vejen til de eftertragtede liveshows.

Men fredag aften stod det klart, hvilke ni deltagere der skal kæmpe om trofæet og titlen som årets X Factor-vinder 2015.

Traditionen tro er det tre solister mellem 15 og 22 år, tre solister over 23 år og tre grupper, der skal dyste mod hinanden i rækken af liveshows, som begynder fredag den 13. februar.

I den unge kategori, som Remee har ansvaret for, er det den 15-årige Emilie Esther fra Aalborg, aarhusianske Baraa Qadoura på 15 år og 16-årige Tannaz Hakami, der er blevet udvalgt til at kæmpe om æren.

Lina Rafn, der i år har den voksne kategori, har valgt at sætte sin lid til Nanni fra Randers, 25-årige Jógvan, der fortsætter rækken af talentfulde færinger i X Factor og den 25-årige Sophia.

Ligesom sidste år skal Thomas Blachman stå bag grupperne, og han har valgt de tre, han mener kan føre ham til sejren: Finn & Rie, der er X Factors to alderspræsidenter, gruppen Ivarsson, Bang & Neumann og sidst men ikke mindst de to Gentofte-drenge Anthon og Thor, der går under kunstnernavnet Citybois.

Det første liveshow sendes fredag den 13. februar på DR1, og det bliver dermed første gang, de ni deltagere skal dyste mod hinanden på direkte tv.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.