Så er karnevalet i gang

Lørdag formiddag blev karnevalsoptoget skudt i gang, og kreativiteten fejler bestemt ikke noget, når det kommer til årets udklædninger.

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Danmarksgade var tætpakket med feststemte mennesker. Foto: Claus Søndberg

På Vejgaard Torv, hvor optoget startede lidt efter kl. 11.30, mødte NORDJYSKEs reporter således både snehvider, matroser og mænd i bastskørt. Der var traditionen tro også julemænd og nissepiger, oppustelige kroppe og sørøvere. Mange havde tænkt over årets tema "Det søde liv", og der er mange forskellige fortolkninger af, hvad det dækker over. For eksempel var der folk, der var klædt ud som Karius og Baktus, og der var også en casinovogn med damer med fjerhatte ovenpå. En anden gruppe havde klædt sig ud undet temaet "Thomas Tog" og havde lavet et tog, der var over to meter højt og flere meter langt, og der kom endda røg ud af skorstenen. Ved siden af gik omkring 15 jernbanearbejdere. Vejret er indtil videre fint til karnevalet. Der er sol med enkelte skyer, men vinden kan føles kold.