Hjørring

Så er kvindeugen i gang

Startskuddet til Hjørring Handels kvindeuge lød fredag aften på Vendelbohus

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

HJØRRING:Startskuddet til Hjørring Handels kvindeuge lød fredag aften på Vendelbohus.

Her var 200 kvinder samlet til vip-arrangement. Kvinderne hyggede sig med tapas, hyggesnak, skål, grin og underholdning - og aftenen blev toppet med en koncert leveret af Danser med Drenge.

De 200 billetter til eventet på Vendelbohus har længe været udsolgt.

I salen ventede tøse-pyntede festborde, pink ballon-dekorationer - og gaver til en samlet værdi af 17.000 kroner fra firmaer og forretninger i Hjørring. I de pink balloner gemte sig nemlig numre til aftenens lodtrækning. Og Rikke Ejsenhardt, der er event- og aktivitetschef i Hjørring Handel, opfordrede de mange gæster til at knalde - en ballon fra et af stativerne.

- Det I lige skal tænke på er, at det ikke har noget med størrelsen at gøre, tilføjede Rikke Ejsenhardt, der i sin velkomst lovede en festlig og lummer aften.

På det område var forfatter, forfører og selvudnævnt sexolog Jakob Olrik leveringsdygtig. Han leverede bramfri og direkte råd i afdelingen: Kvinde kend din mand - altså under bæltestedet. Og med ham blev tonen slået an til aftenens koncert.

Bandet "De sidste tre" gik på scenen, inden aftenens hovednavn "Danser med Drenge" tog over.

Hjørring Handels kvindeuge fortsætter med aktiviteter, der byder på hygge- og kvalitetstid for kvinder i alle aldre.

- Vi har et ønske om, at ugen skal udvikle sig til et stort event de kommende år - det her er pilotudgaven. Næste år bliver det endnu vildere og endnu større, forsikrer Rikke Ejsenhardt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.