Snedsted

Så er løbesæsonen løbet i gang

Snedsted Løbeklub udbød mandag hele syv forskellige gå- og løbehold

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jeg ved ikke, hvorfor der ikke er flere mænd, siger Niels Henrik Hove, måske, fordi vi løber så hurtigt.

SNEDSTED:Det var i fjor, Snedsted Løbeklub startede. Den er en underafdeling af Snedsted Gymnastik- og Idrætsforening (SGIF), og den ledes af et team på fire tovholdere: Anne Marie Kjeldgaard, Kirsten Yde, Lisbeth Hedegaard og Niels Henrik Hove.

I fjor var der ca. 40 deltagere, fordelt på to gåhold og to løbehold, og hver gang gås eller løbes der så en times tid, inklusive opvarmning.

Anden påskedag, mandag, var så sæsonstart for 2013, og her mødte også omkring 40 op. Efter en grundig opvarmning ved instruktør Helle Fuglsang kunne de så melde sig på i alt syv forskellige hold, herunder et gåhold, som mødes én gang om ugen, hvor de tager på tur til et interessant sted i Thy for så dér at vandre i en times tid.

I løbet af sæsonen vil der også blive afviklet nogle sociale arrangementer, fortalte Anne Marie Kjeldgaard fra tovholderteamet.

Der var flest kvinder og kun nogle få mænd mødt frem. Og sådan var det også i fjor, sagde Niels Henrik Hove, som ikke umiddelbart kunne give nogen forklaring på kønsfordelingen. Dog måske, at det mandlige løbehold løber noget hurtigere end det kvindelige løbehold.

Sæsonen løber fra nu af og frem til og med uge 25, hvorefter der er fire ugers sommerferie, og så genoptages sæsonen i uge 30 frem til efterårsferien.

Sæsonstarten sluttede med hyggeligt samvær i klublokalerne i Snedsted-Hallen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden