EMNER

Så er tunnelen åben igen

Vejdirektoratet kan melde færdigt arbejde for vedligeholdelsesprojekt i Limfjordstunnelen i denne omgang

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Så e de tunge maskiner i tunnelen væk og vejbanen er klar til at blive kørt på igen. Foto Grete Dahl

AALBORG/NØRRESUNDBY:Så er alle spor i Limfjordstunnelen åben igen.

Denne glade nyhed kunne vedligeholdelseschef Erik Stoklund Larsen give alle nordjyske bilister klokken 6.45 fredag morgen.
- Vi er blevet færdige med arbejdet i tunnelen og har normaliseret trafikken. Det er gået sådan, at vi var heldige ikke at ramme de perioder med voldsom styrtregn, som kunne have forsinket arbejdet, og som vi havde frygtet.

Alt gik godt

- Men alting gik vældig godt her de sidste dage. Så vi har kunnet åbne en dag, før den fremrykkede åbning vi meldte ud i første omgang, forklarer vedligeholdelseschefen.

Vejdirektoratets første melding var, at vedligeholdelsesarbejdet med ny fjernelse af gammel belægning og slidt betonunderlag samt støbning af ny beton og ny asfaltbelægning ville være samlet tre uger.

Tilfreds vedligeholdelseschef

Men nu er tunnellen åbnet allerede efter en uge og fire dages arbejde.

Det er Erik Stoklund Larsen selvfølgelig meget tilfreds med.
- Nogle af arbejderne har vi forlagt til efter ferien, og der er lavet om på nogle ting, så vi har kunnet indhente en hel uge i den forbindelse, så det er gået rigtig godt, lyder det fra en tilfreds Erik Stoklund Larsen
Alt er nu ryddet i tunnelen - bortset fra nogle arbejdsskure, og de bliver fjernet en af de kommende dage, men de vil ikke genere trafikken, forsikrer vedligeholdelseschefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.