Så farlig er Limfjordstunnelen: Se hvad du skal gøre, hvis det går galt

Mange trafikanter kører uforsvarligt gennem Limfjordstunnelen - nu skal de råbes op

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:I 2017 var der 120 farlige situationer, der kunne have ført til ulykker i forbindelse med kørsel gennem Limfjordstunnelen.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse, hvor de også giver en række fif til, hvordan man skal agere, hvis man går i stå - samt hvad man kan gøre, hvis man kommer ud i en farlig situation.

Det er ofte den høje fart og de uforsvarlige overhandlinger, der er årsag til, at der sker uheld i Limfjordstunnelen. Men også forkert monterede trailere og campingvogne er hvert år skyld i en række farlige situationer - situationer der kan føre til ulykker og personskader.

Vejdirektoratet og Nordjyllands Politi opfordrer trafikanterne til at køre mere sikkert og forsvarligt gennem tunnelen, så der ikke opstår ulykker.

Og Nordjyllands Politi er meget opmærksomme på problemet.

- Når trafikken hober sig op nede i tunnelen, stiger risikoen for uheld. Der er desværre mange farlige situationer i og ved tunnelen hvert år. Vi vil meget gerne være med til at oplyse og præge folks kørsel, så vi kan nedbringe antallet af uheld og forhindre, at folk kommer til skade, forklarer politikommissær Jan Stagsted fra Nordjyllands Politi.

Fire råd til kørsel i Limfjordstunnelen

Vær opmærksom på hastighedsgrænsen
Hold god afstand
Undgå så vidt muligt at skifte vognbane
Sørg altid for at gods, trailere og campingvogne er forsvarligt monteret
Kilde: Vejdirektoratet og Nordjyllands Politi

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.