Så går flyveren: Ny rute til solen indviet

Aalborg Lufthavn åbnede den nye sommerrute med brask og bram

Jens Hukiær
Den røde snor klippes af lufthavnsdirektør Søren Svendsen og kaptajn Nikolas Pagaard
Flytrafik 10. maj 2018 17:46 - Opdateret 10. maj 2018 20:03

NORDJYLLAND: Der var på helt traditionel vis både klipning af den røde snor og vanddåb af første fly på ruten, da Aalborg Lufthavn Kristi himmelfartsdag indviede lufthavnens seneste nye sommerute - der går til den græske hovedstad Athen.

Efter klipning af snor og vanddåb af flyet kunne mange forventningsfulde rejsende for første gang flyve til den græske hovedstad, Athen - direkte fra Aalborg Lufthavn. Den officielle ruteåbning bød også på kaffe, kage og bobler til de forventningsfulde passagerer.

Derefter blev den røde snor på traditionel vis klippet af lufthavnsdirektør Søren Svendsen sammen med Primera Air-flyets kaptajn, Nikolas Pagaard, og passagererne kunne ved afgang opleve vanddåben af flyet.

- Det er første gang nogensinde, at der er en direkte rute til Athen fra Aalborg Lufthavn, hvorfor det er en stor dag i lufthavnens snart 80-årige historie. Ruten til Athen åbner op for helt nye feriemuligheder for danskerne. De kan kombinere en historisk storby- og shoppingferie med afslapning på stranden eller eksotisk ø-hop rundt i hele det græske ø-hav. Det er en unik måde at holde ferie på, som vi er glade for at kunne tilbyde fra Aalborg Lufthavn, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Den direkte rute mellem Aalborg og Athen flyves af flyselskabet Primera Air hver torsdag frem til og med den 11. oktober.

Foruden muligheden for køb af flybilletter, tilbyder rejsebureauet Bravo Tours også charterrejser til Athen og ferieområderne Loutraki, Tolo/Nafplio og Attica, der på det græske fastland byder på feriestemning og afslapning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...