Thise

Så har Brønderslev igen en provst

Lise Lundgreen indsat som provst samt præst ved De4Kirker, der et halvt år har været uden præst

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Provst Ole Rysgaard Madsen indsatte Lise Lundgreen i det ny hverv.

THISE:Kollegaer var mødt op i fuld ornat, for at byde den ny provst i Brønderslev Provsti og præst ve De4Kirker, Lise Lundgreen, velkommen i det nye hverv. Den gamle Thise Kirke dannede ramme om højtideligheden.

Det var provst i Aalborg Nordre Provsti, Ole Rysgaard Madsen, der har fungeret som provst i Brønderslev Provsti i et halvt år, der indsatte Lise Lundgreen i hvervet.

Bagefter var der sammenkomst i Thise Forsamlingshus, hvor menigheden kunne møde deres nye præst og provst.

Formand for provstiudvalget i Brønderslev, Anders Hummelmose, holdt velkomsttalen for Lise Lundgreen.

- I dette provsti er der plads til nye ideer og initiativet, og det kan vi se, Lise Lundgreen magter, sagde Anders Hummelmose, med henvisning til hendes virke i Romdrup-Klarup, hvor mange ting er sat i gang.

Anders Hummelmose sagde, at Lise Lundgreen skal inspirere og motivere præster, ansatte og menighedsråd til at forkynde kirkens budskab, og som sætter kirkens liv og vækst i højsædet.

- Lise Lundgreen skal arbejde for at videreudvikler et godt arbejdsmiljø blandt præster og øvrige ansatte. Vi er sikker på, at Lise Lundgreen evner at motivere og anerkende menighedsrådsmedlemmer, ansatte og frivillige, så de føler sig set og hørt.

- Lise Lundgreen kommer til et spændende hverv, hvor visionsprojektet Kirken på Tværs skal drives videre.

Lise Lundgreen har været præst i 30 år, men det er hendes første job som provst.

- Jeg er sikker på, at du med din erfaring kan opfylde det nye job som provst, sagde Anders Hummelmose.

Der var masser af gratulanter, der ønskede

Hun afløser Yvonne Nielsen Alstrup, der er flyttet fra landsdelen efter 11 år i tjenesten. Lise Lundgreen rykker omkring 1. juli ind i Tolstrup Præstegård, der er ved at blive sat i stand.

Til at hjælpe i embedet får Lise Lundgreen sognepræst Katharina Rothbøll Raarup, der er præst i Brønderslev-Serritslev Pastorat.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.