Så kom den store flyttedag

Beboerne i Solgården og Kløvermarken flyttede ind i nye lejligheder - Rønhedecentret lukkede

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sygeplejerske på Kløvermarken, Anne T. Saaby (t.h.), får styr på journalerne sammen med Susanne Søndermølle og Lykke Mørgkegaard. F

Så kom den store flyttedag for tre plejehjem i Thy.

Mens beboerne på Kløvermarken i Koldby og Solgården i Hundborg længe havde set frem til at få deres utidssvarende stuer byttet om til en moderne og rummelig lejlighed, var stemningen en anden på Rønhedecentret.
Den hørte nemlig lørdag op med at eksistere som et kommunalt plejehjem, og fire af dets beboere havde valgt at sige ja tak til at flytte til Kløvermarken.
Resten bliver boende på centret indtil det nye friplejehjem i Bedsted står klar senere på året.
På den baggrund er det måske forståeligt nok, at Thisted Dagblad blev forment adgang på Rønhedecentret lørdag formiddag.
Helt anderledes forholdt det sig på Solgården i Hundborg.
- Vi inviterede familierne fra morgenen af og der blev serveret kaffe. Og for at gøre det så lempeligt som muligt for beboerne, så har vi inddelt familierne således, at én familie flyttede ad gangen, fortæller Jytta Stüker, der ikke kommer til at opleve den nye Solgården i funktion. Hun havde nemlig - efter 13 år på stedet - sidste arbejdsdag i går. Hun går på efterløn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.