Så kom forløsningen

TFC fandt selvtilliden og vandt stort over BSV

TFC fandt selvtilliden igen og vandt stort over BSV. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

TFC fandt selvtilliden igen og vandt stort over BSV. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

NÆRUM:Endelig, endelig!

Efter fire nederlag og en uafgjort på stribe lykkedes det lørdag eftermiddag endelig for TFC’s hold i 2. division at få vist klassen.
Pludselig var de berømte små marginaler med Thisted-spillerne, og med dem kom selvtilliden, og på den baggrund var 5-1-sejren ikke et mål for stor ifølge Thistedtræner Peter Christensen:
- Vi var i kontrol i stort set hele kampen, og i de sidste 42. minutter tog vi totalt styringen. Vi spillede bolden godt rundt, og vi kom først på både bolden og indlæggene. Men det vigtigste var selvfølgelig, at vi i dag fik scoret på vore chancer. Det var en stor forløsning i dag, og kampen viste, at vi har et godt hold, som har lidt under, at vi ikke har kunnet score på selv de største chancer. Og så er det jo kanon, at Martin Nielsen fik nettet tre gange i dag.

TFC godt fra start

I 1. halvleg fik TFC godt fat fra start, men uden at spille prangende. Overtaget gav udbytte i det 23. minut, hvor Martin Nielsen scorede til 0-1. Kort tid efter den scoring opstod en situation, som fik afgørende betydning for resten af kampen. - Martin Nielsen fik en lang stikning at løbe på i højre side, som BSV’s målmand også forsøgte at nå først. Det resulterede i en vanvidstackling, som udløste rødt kort til målmanden og en times spil 11 mod 10. Martin Nielsen overlevede heldigvis tacklingen, og tre minutter før pausefløjt kunne Daniel Kristensen planmæssigt øge scoringen til 0-2.

I pausen blev TFC-spillere og trænere enige om, at føringen for alt i verden skulle holdes og at 11 mod 10-situationen ikke måtte blive en sovepude. Men alligevel lykkedes det for BSV efter blot tre minutters spil i 2. halvleg at reducere til 1-2 i en helt ufarlig situation.

Nu var det nok

Og set ud fra TFC’s historik i år skulle det jo så gå galt her.

Men i lørdagens kamp viste spillerne fra Thy, at nu var det nok, og de styrede totalt resten af kampen.
1-5 blev det som bekendt til, og specielt det sidste mål gav lovning på mere:
Jeppe Kirk ramte med et smukt indlæg Martin Nielsen, som med et følt hovedstød snittede bolden ind i det lange hjørne. Timingen var perfekt ligesom sejren var, skriver Thisted Dagblad søndag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden