Så kom han endelig

Omkring 2000 børn og voksne tog imod julemanden på Honnørkajen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Endelig! Lyset kom frem i mange af de fremmødte børns øje, da julemanden gik fra borde i Aalborg. Foto: Claus Søndberg

Der var som sædvanlig sort af mennesker, da julemanden lørdag lagde til kaj i Aalborg.

Sejladsen foregik i år med Jens Krogh, og udover de mange spændte børn var drillenissen fra julemarkedet på Gammeltorv, Hilmar Halmkvist, også med til at modtage julemanden, der naturligvis tid sig god tid til at hilse på alle.

- Jeg har prøvet at regne lidt på det, og det er nok en tradition, som er 24 - 25 år gammel, fortalte direktør i Aalborg City Flemming Thingbak.

Foreningen, som tæller de fleste af de handlende i midtbyen, bruger hvert år i omkring 25.000 kroner på julemandsarrangementet, som følges op af en kanetur gennem byen, så julemanden kan ankomme standsmæssigt til den hytte på Gammeltorv, hvor børn og voksne kan træffe ham hver dag i den næste måneds tid.

- Det er jo den rigtige julemand, vi har her i byen. De andre er bare kopier, så vi er meget heldige, understregede Flemming Thingbak.

Han var også stolt over, at Aalborg i år er udnævnt til årets juleby. Men blandt de mange børn, som ventede på julemanden, var der noget andet, der var vigtigere:

- Jamen, nisserne har da haft så travlt på værkstedet. De har både lavet Lego Friends og Play Mobil og en helt masse andet. Og det er vist også noget med, at der er nogle lidt større børn, som ønsker sig en IPhone, så de har haft meget at se til, forsikrede julemanden.

Han havde også en gave med til borgmester Thomas Kastrup-Larsen, som fik sig at par grønlandske kamikker, inden turen gik videre gennem byen til Gammeltorv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.