Lokalpolitik

Så kom Pernilles bog ud

Pernille Vigsø Bagges nye bog om fire socialdemokrater kom på gaden i fredag

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bente Poder

LØGSTØR:- Jeg har aldrig kunnet udtale mig om politik i mit arbejdsliv. Nu fik jeg chancen og slog til. Endda i en bog af en SFer.....

Løgstørs tidligere kommunaldirektør, Claes Jacobsen, der er en af de fire socialdemokrater og hovedpersoner i en ny bog af MFeren Pernille Vigsø Bagge (SF), signerede beredvilligt bøger i Balles Boghandel i Løgstør fredag eftermiddag, hvor bogen blev udgivet.

I sit job som kommunaldirektør servicerede Claes Jacobsen samtlige byrådspolitikere - uanset om de var blå eller røde. Men han kunne af gode grunde aldrig snakke politik på jobbet, selvom han er glødende socialdemokrat.

- Jeg ved ikke, om politikerne vidste, hvor jeg står politisk. Jeg har altid været socialdemokrat, men det var aldrig et samtaleemne. Som embedsmand kunne jeg naturligvis aldrig sige min mening om det politiske, lød det fra Claes Jacobsen - tydeligt glad for nu at have fået luft. Og få sagt sin netop ærlige mening om socialdemokratiet - og partiets politik.

Ingen betænkeligheder

- Jeg havde ingen betænkeligheder ved at sige ja, da Pernille spurgte, om jeg ville medvirke. Jeg slog til øjeblikkeligt, lød det fra Claes Jacobsen, som sammen med de øvrige tre hovedpersoner, Uffe Bro, Ib Johansen og Villy Nielsen, fredag eftermiddag sad linet op ved et bord i boghandlen for at signere bøger, mens Pernille Vigsø Bagge stod op.

Vel trods alt en rimelig fordeling af de fire siddepladser, når man tager i betragtning, at de fire hovedpersoner i bogen er godt modne mænd, der aldersmæssigt sagtens kunne være forfatterens far.

Og det er lige netop hvad en af hovedpersonerne i bogen, Villy Nielsen, er.

Forrest i køen i boghandlen stod Lone Lindstrøm fra Løgstør, der har boet mange år i Holstebro. Men nu er flyttet hjem til Limfjordsbyen.

- Mine bedste venner er Elsebeth og Villy Nielsen, jeg kender også Pernille rigtig godt, og Ib har jeg leget med som barn.

- Så dén bog skal jeg bare have med hjem, lød det fra Lone Lindstrøm, mens hun bladrede i samtalebogen, hvor de fire socialdemokrater også fortæller deres livshistorie og diskuterer tidens mange udfordringer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst