Så lykkedes det for Vestthy

Vestthy havde ændret lidt på opstillingen, og det gav en sejr

Vestthy kom bagefter efter få minutter, men satte sig derefter godt og grundigt på kampen. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Vestthy kom bagefter efter få minutter, men satte sig derefter godt og grundigt på kampen. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

VORUPØR:Sejrssangen gjaldede for første gang dette efterår fra det omklædningsrum, som Vestthys spillere klædte om i på Vorupør stadion, lørdag eftermiddag. Efter flere tilløb og nogle få taktiske ændringer blev Hersom-Bjerregrav sendt hjem med et 1-4-nederlag i et opgør som ifølge træner Mikael Nielsen sagtens kunne have resulteret i en endnu større sejr til hjemmeholdet:

- Vi har trænet rigtig godt de sidste 14 dage, og så har vi fået os en god snak, og endelig havde vi ændret lidt på opstillingen på banen, og det høstede vi frugterne af i dag. Og selvom vi kom bagud med 0-1 efter bare seks minutters spil, så satte vi os alligevel tungt på kampen og fik spillet dem godt. Og pludselig fik vi troen på tingene, og sejren på 4-1 kunne sagtens være blevet endnu større. Vi havde blandt andet også tre skud på stængerne.
Som skrevet, så kom Vestthy hurtigt bagud, men blot fem minutter senere udlignede Eric Andersen. Og på en god fight, hvor alle kæmpede for alle, fik Vestthy med en sikker sejr vist, at de sagtens kan begå sig i serie 2, skriver Thisted Dagblad søndag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.