Så skal cyklerne findes frem

Cyklistforbundet inviterer på tur torsdag aften 19. april

Årets første tur går til et naturskønt sted med en lille sø -i nærheden af Nøvling. Foto: Jens Christensen
Aalborg 17. april 2018 12:10

AALBORG: Har du lyst til en cykeltur sammen med andre i det dejlige forårsvejr, så mød op ved Infohuset i Østerådalen torsdag 19. april kl. 17.30. Dansk Cyklistforbund, Aalborg-afdeling, tager hul på den ny sæson, og det bliver med en tur til et meget naturskønt område med en lille sø ca. en kilometer sydvest for Nøvling.

Man kommer til søen ad en skovvej, som passerer forbi et smukt sted med en række gamle lindetræer ved en sti, der fører ned i en slugt, Barndal. Ved søen bliver der en pause.

Udturen går gennem Østerådalen, Visse, Nøvling. Hjemturen er variabel, måske over Gultentorp til Visse og så nogenlunde samme vej tilbage, evt. i stedet via Poulstrup sø. Det tages der stilling til i pausen ved søen. Hele turen er på omkring 20 kilometer

Turen er en såkaldt spontan-tur. Det betyder, at turen tilrettelægges med to-tre dages varsel, og der gives besked, hvis man har tilmeldt sig på: cykeltureaalborg@gmail.com med navn og e-mailadresse. Spontanturene bliver gennemført, hvis der er mindst fire-fem tilmeldte.

På søndag 22. april har cyklistforbundet en tur til Hals Cykelmuseum. Det er en planlagt tur med Mike White som turleder. Her er der afgang fra p-pladsen ved Kvickly i Bouet kl. 9.30

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...