Så skal der motioneres

Thise-løbet i gang søndag 13. september

De populære Thise-løb indledes 13. september. Arkivfoto
Thise 4. september 2015 05:00

THISE: Thise Idrætsforenings aktivitetsudvalg indleder den nye efterårssæson med et væld af aktiviteter. Aktiviteterne starter i ugen fra mandag 7. september, på nær dans og yoga. Dans starter i oktober og yoga i november.

Aktivitetsudvalget tilbyder fire gymnastikhold. Torsdag er der et hold for forældre/barn, tirsdag for piger og drenge fra fire-fem år og et hold for seks-otte år. Træningen for disse hold foregår i Multihallen.

Som noget helt nyt tilbydes Jumping Fitness for 12 år og opefter, det foregår mandag og tirsdag ligeledes i Multihallen. Derudover kan der spilles badminton mandag og torsdag.

Gymnastik for m/k foregår i skolens gymnastiksal mandag aften, og tirsdag aften tilbydes zumba. Zumba starter allerede tirsdag 1. september.

Det populære ”løb og gang i Thise Bakker” begynder søndag 13. september kl. 10.

I fitnesscenteret tilbydes der cyckling og spinfitt. Tirsdag og torsdag tilbydes indoor cyckling og torsdag tilbydes spinfitt. Indoor cykling og spinfitt er for alle aldre, og der er dygtige instruktører klar til at lede deltagerne igennem med både konditions- og udholdenheds træning med afsluttende afspænding og udstrækning.

For alle hold gælder at de første tre uger er prøveuger, herefter sker tilmelding via foreningens hjemmeside.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...