Så stor er forskellen på lejepriser

Du skal ikke køre langt for at spare mange penge på huslejen i Aalborg

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

AALBORG:Der er stor forskel på kvadratmeterpriserne på leje-lejligheder i Aalborg. Det viser en ny opgørelse, som boligportal.dk har lavet.

For eksempel er der kun en cykeltur på otte minutter fra Jyllandsgade til Stuhrs Brygge, prisen stiger alligevel næsten 35 procent - en kvadratmeter i en lejlighed på Jyllandsgade koster 67 kroner, mens du skal af med 102 kroner for en havneudsigt på Stuhrs Brygge.

Men selvom beliggenheden er vigtig, er det ikke nødvendigvis altafgørende, siger administrerende direktør hos boligportal.dk, Henrik Løvig.

- En vej med mange nybyggede eller nyistandsatte lejeboliger, vil få vejens samlede huslejepris til at stige. Udlejer kan nemlig sætte en højere husleje på den type lejebolig eller på boliger, der er bygget efter 1992. Selvom en vej er blandt en af de dyreste i byen, kan naboboligen altså godt være udlejet til en lavere husleje, siger han.

Priserne i opgørelsen er baseret på over 5.000 lejerboliger fra et værelse og opefter. De er blevet sammenlignet på baggrund af kvadratmeterpris for at give det bedste billede af lejlighedernes pris.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.