Sæby

Så til søs...

Vinterbaderne slog skrællinger til vikinger - men først måtte de slå hul på isen - så de kunne dyppe sig

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Her er skrællingerne (og et par ekstra9 efter vikingedåben - cudos for fede udklædninger. Privatfoto.

SÆBY:Så blev der slået hul på isen på Sæby havn, så den gode stemning kunne pible op til vandoverfladen.

Kim Kupez holdt tale for vandmænd og kvinder, og Kirsten Møller gjorde ditto, og skrællingerne kom i vandet og der var ingen ende på de sjove udklædninger, da de iskolde badere mødte op på dagen iført festligt kostume, og faktisk kan det ikke blive for sjovt.

En efter en bliver skrællingerne kaldt frem, hvorefter de egentlig skulle have været ud at svømme en cool lille tur i havnen, svarende til et vikingeskibs længde - nemlig 15 svømmetag ud og 15 svømmetag tilbage.

Men da isen rent faktisk havde dækket havnen, blev der hugget et hul, og så blev vikinge-svømmeturen erstattet af et 30 sekunders dyp.

Efter dyppet fik de nye vikinger tildelt deres dåbsnavn, lidt at varme sig på samt dåbskrus med det nye vikinge-navn på.

Det blev til otte nye vikinger i klubben.

Efter dåben fulgte mange af de tilskuere med ned til sejlklubbens lokaler, hvor Sæby Vinterbadeklub bød på kaffe, te, varm kakao og boller og kage.

- Jeg syntes vi havde en rigtig god dag. Det var dejligt at der, på trods af blæst og kulde, kom så mange for at bakke op om arrangementet. Jeg tror godt, man kan fornemme, at vi i foreningen, har noget helt specielt sammen. Vi håber selvfølgeligt, at der - blandt tilskuerne - er nogen, der har fået mod på at prøve kræfter med vinterbadningen, fortæller Kim Kupetz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst