Sådan er konkurrencen i det danske angreb

Konkurrencen i det danske angreb er større end tidligere, og det giver flere muligheder i kampen mod Georgien.

Sådan er konkurrencen i det danske angreb

Landstræner Morten Olsen har udtaget fem angribere til aftenens testkamp mod Georgien og næste uges VM-kvalifikationskamp mod Armenien. Læs lidt mere om de fem meget forskellige typer her:

Andreas Cornelius: FC København-angriberen blev topscorer i Superligaen med 18 mål, og tidligere på foråret scorede han et meget vigtigt mål i 3-0-sejren ude over Tjekkiet i VM-kvalifikationen. Hurtig, god i luften og eksplosiv foran mål. Favorit til at starte som frontangriber.

Viktor Fischer: Ajax-talentet har fået sit gennembrud i denne sæson, og han ånder Cornelius i nakken. Et af de mest lysende angrebstalenter dansk fodbold har set i mange år. Kan forvente at blive indskiftet i de kommende kampe, hvis der mangler en offensiv trussel.

Simon Makienok: Boksangriberen var med til at redde Brøndby fra at rykke ud af Superligaen i foråret. Han skal nok forvente en jokerrolle i de kommende kampe, men er god at smide ind, hvis Danmark kommer bagud, og der skal sættes tryk på i boksen.

Nicklas Pedersen: Mechelen-angriberen har længe været i periferien af det danske landshold, og sidste sommer blev han udtaget til EM i Polen og Ukraine uden at få noget spilletid. Han kan dog tænkes at overhale de øvrige rivaler, fordi han har mere rutine.

Martin Braithwaite: Superligaprofilen har været formstærk i et særdeles flot forår for Esbjerg. Han var en kanin i hatten og er mest med for at suge til sig på højeste niveau. Bejler mest til en plads på en af de to fløje, hvis Dennis Rommedahl eller Michael Krohn-Dehli skal spares.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.