Film

Sådan får du adgang til fede websites

Se hvordan du kan komme på amerikansk netflix og andre spændende sites, som normalt er blokerede

Du kan let få adgang til sider, der normalt er blokerede.

Du kan let få adgang til sider, der normalt er blokerede.

DANMARK:Nu har du mulighed for at få adgang til interessante websites med masser af film, musik og serier, som der umiddelbart er blokeret for på internettet.

Med nogle få klik i din weblæser, eksempelvis Google Chrome, kan du for eksempel få adgang til netflix.com, som byder på et større udvalg af film og serier end den danske udgave af Netflix, hulu.com med mange serier og film, pandora.com, som kun spiller din yndlingsmusik eller cbs.com, som sender amerikanske film og serier.

Nogle få klik skal der til

Det findes der flere løsninger på at få adgang til de normalt spærrede websites. Men en af de letteste er en lille udvidelse til Googles weblæser Chrome (hentes fra: chrome.google.com).

Åbn Chrome og klik øverst til højre på ikonet med de tre streger. Vælg Værktøjer - Udvidelser og klik nederst på ”Hent flere udvidelser”. Her skriver du ”Hola Unblocker” i søgefeltet. Klik på ”Gratis” ud for Hola Unblocker og vælg ”Tilføj”.

Nu kan du gå til en række ellers blokerede hjemmesider - og om nødvendigt klikke på det lille flag øverst til højre, der giver adgang til herlighederne (ofte vælges landet automatisk).

Det kan lade sig gøre både med Windows og Mac, og en tilsvarende udvidelse findes til Firefox. Desuden findes der en app til Android (gå til play.google.com og søg efter ”Hola”).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst