Sådan fejrede Linse fødselsdag

Linse Kessler elsker sin nye alder og hele sit liv

Linse Kessler har rundet de 50 år. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
1. april 2016 13:18

BRYGGEN: Torsdag 31. marts fyldte Linse Kessler 50 år, men den storbarmede brystbombe er langt fra grå og trist men derimod frisk, fræk og frejdig.

Omgivet af hele sin familie fra Bryggen fejrede den folkekære tv-personlighed det skarpe hjørne med sine to- og firbenede nærmeste omkring sig.

- Sikke jeg blev fejret i går, skriver Brygge-dronningen efterfulgt af lyserøde hjerter på Facebook sammen med en storsmilende selfie af hende og hunden Cino.

Bagstiv uden alkohol

- Jeg føler mig en form for bagstiv dog helt uden at have drukket alkohol. Stor tak til TV 3, Metronome, min elskede familie, mine venner, vores hunde og alle jer derude. Nu er jeg blevet sendt lykkelig af sted mod de 51, jubler hun videre.

- Jeg har aldrig haft alderskriser, og det har jeg heller ikke i dag. Jeg synes, det er en dejlig alder, og jeg synes jeg har levet en masse vidunderlige år, skriver Kessler, der har levet et vildt liv. Hun har siddet flere år i fængsel, flygtet derfra, været succesfuld forretningskvinde, skuespiller- og sangerinde og indehaver af Danmarks største bryster på to kilo - hver.

Barnebarn med til fest

Linse Kessler har fået sig sit livs fødselsdagsgave i år. 5. februar fødte datteren Stephanie ”Geggo” Christiansen pigen Alba, som var med til at fejre sin mormors store dag.

- Hun har ikke kun været verdens bedste mor hele mit liv - hun har også vist sig at være verdens bedste mormor. Jeg havde aldrig turde håbe på, hvor god hun er til sin nye mormorrolle. Jeg elsker dig mor, tak for altid at have givet mig 100 procent tryghed og kærlighed - og for at have gjort mig til den jeg er, skriver 25-årige Geggo på Instagram.

Kesslers prisvindende serie, ”Familien fra Bryggen”, kan ses hver torsdag klokken 20 på TV3, hvor hele Brygge-banden bestående af Linse, mor-Ann - også kaldet Mopper -, vennerne Didde, Lebbe Lone og Moster Niller, Geggo og hendes kæreste, Cengiz, viser deres farvelige liv frem.

Se billederne herGeggos fødselsdagshilsen kan ses her

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...