Sådan kan du være to steder på en gang

De hotteste tendenser og nyeste gadgets blev præsenteret på dette års EXPO udstilling bl.a. robotter, der giver dig mulighed for at være to steder på en gang

Foto: Make Sense

Foto: Make Sense

VERDEN:Først kom smartphonen, dernæst tabletten og nu kommer storskærms tabletten. Ateas IT EXPO gav endnu en gang et skarpt indblik i fremtidens tendenser og de gadgets, der kommer til at præge vores liv lige om lidt.

”Internet of things.” Det er et begreb vi alle sammen lige så godt få lært med det samme. Fremtiden er her nærmest nu, og det betyder, at det ikke er kun mennesker, der kan gå på nettet. Det spåes, at der inden 2020 vil være mere end 80 milliarder enheder på nettet. Og det er altså ikke kun smarture, men alt fra temperaturmålere til biler, der vil være online konstant.

Kan man stå på sin smartphone?

Svaret er ja. Især når producenten af tungt industrimateriel går ind på smartphonemarkedet. I videomagasinet kan du se, hvor robust den ultimative håndværkertelefonen i virkeligheden er.

Fremtidsforsker Preben Mejer, Radr.dk, guider os ind i fremtidens high tech nyheder og tendenser, og ser bl.a. på kørende robotter, der giver dig mulighed for at være to steder på en gang, en computer der hjælper med at helbrede kræft, gigantiske tablet, der meget snart bliver en del af vores hverdag samt fremtiden indenfor skærmteknologi. Endelig anmelder fremtidsforskeren i videomagasinet den hotteste smartphone på markedet lige nu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst