Sådan undgår Brøndby konkurs og overlever

Her følger den plan, som vil betyde, at fodboldklubben Brøndby undgår at trække stikket og gå konkurs.

4. februar 2013 12:37 - Opdateret 4. februar 2013 12:39

Sådan undgår Brøndby konkurs og overlever

Brøndby har overlevet en truende konkurs. Fodboldklubben har nu lagt grundlaget for fortsat drift frem til gennemførelsen af aktieemissionen i foråret 2013.

Hovedpunkterne i planen er:

1) Brøndby IF udbetaler fuld løn til alle medarbejdere for januar 2013. Det forventes, at lønudbetalingerne sker mandag og tirsdag i denne uge.

2) Brøndby IF betaler Spillerforeningen det ved Fodboldens Voldgift idømte beløb på cirka fire millioner kroner. Betaling sker uden præjudice for udestående forhold.

3) Med hensyn til øvrige feriepengesager vil Brøndby IF have de enkelte sager prøvet ved Fodboldens Voldgift. Brøndby understreger, at de tre afgjorte sager hverken på det principielle plan, det juridiske plan eller i detaljerne er retningsgivende for Brøndby IF's situation.

4) I forbindelse med feriepengene har Brøndby IF efter forhandlingsforløbet og selskabets nuværende situation ikke kunnet forsvare at indgå et forlig, hvor der kunne rejses tvivl om noget forhold af så væsentlig betydning.

5) Brøndby IF har lavet aftaler med investorer og långivere samt henstandsordninger med kreditorer, der sikrer klubbens likviditet frem til kapitaltilførslen.

6) Det er lykkes for Brøndby IF at få solgt Gildhøj Centret. Salget vil give et mindre regnskabsmæssigt tab, men nedbringer selskabets rentebærende gæld med godt 25 millioner kroner.

7) Planen om at udstede nye aktier skal skæppe med 75-150 millioner kroner i den slunkne klubkasse i april/maj.

Kilde: Brøndby IF.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...