Sæbekasse-succes

I Serritslev lavede forældre og børn farverige sæbekassebiler

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SERRITSLEV:Der var dømt fællesarbejde og lørdagshygge i Vendelbo Hallen i Serritslev, da 40-50 børn med forældre kastede sig ud i at bygge sæbekassebiler.

Faktisk havde rigtig mange af dem brugt det meste af ugen til at male, skrue og ikke mindst glæde sig til, at bilerne for alvor skulle toptunes lørdag formiddag i hallen, inden den afgørende køretest blev foretaget med et godt, gammeldags sæbekasseløb - Serritslev Sæbekasserally.

Poulstrup-Serritslev Idrætsforening var arrangør med Nikolaj Sørensen fra gymnastikafdelingen som bindeled og initiativtager, og han havde også familien med bestående af fruen Annette samt 7-årige Lærke og 5-årige Oliver.

- Jeg er med på team Discopigerne, fortalte Lærke, som dannede hold med klassekammeraterne Signe, Anne og Andrea, der alle går i 1. klasse på Serritslev Skole.

- Og Oliver er på drageholdet sammen med andre fra børnehaven i Serritslev, forklarede fru Annette, som glædede sig over den flotte opbakning til sæbekasserallyet.

- Det er vigtigt især i disse tider med skolelukninger, at vi holder sammen i Serritslev, bemærkede hun, inden der igen skulle males og skrues for at gøre discobilen klar.

Voksne blev grebet

Arrangementet fik flot opbakning af både børn og voksne, og alle var grebet af at lave en flot og køreklar sæbekassebil.

- Mens børnene har været spændte i flere dage, er det tydeligt, at de voksne gribes mere og mere af arbejdet og selvfølgelig husker tilbage til deres egen barndoms leg med sæbekassebiler, smiler Nikolaj.

Og i teamet med en dragebil er fædrene Allan Bach og Jes Just meget optaget af projektet sammen med børnene Kimmie, Cecilie og Lærke.

- Vi gik i gang i løbet af ugen, og vi satser på et godt resultat, for som kørelærer og tidligere snedker må vores team have visse forudsætninger, lød det fra Jes.

Og arbejdet blev gjort færdigt, så alle over middag var klar til et rigtigt sæbekasseløb, men det vigtigste i Serritslev var, at der udelukkende var vindere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.