Sæby HK blev kørt over af kontratog

Sæbynitterne kunne ikke score i anden halvleg

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Selv om Sæby HK spillemæssigt leverede én rigtig god første halvleg i hjemmekampen i kvindernes 2. division i håndbold mod Brabrand, måtte de i sidste ende se sig besejret med hele 30-19, og to runder før julepausen indtager Sæby HK en placering som nummer ni lige akkurat over nedrykningsstregen.

Kampens første 30 minutter endte med en føring på 16-14 til gæsterne, men trods bagud med to mål kunne hjemmeholdet bestemt være indsatsen bekendt i første halvleg mod et meget stærkt Brabrand-hold.

- Faktisk har jeg dem som oprykningsfavoritter, og især deres keeper var i særklasse, siger Sæby HK's cheftræner Jakob Voldby.

- Efter den meget lige første halvleg tog Brabrand-målmanden totalt pusten fra os med en stribe redninger, og i de sidste 30 minutter formåede vi kun at lave tre regulære mål, mens de to sidste blev sat ind på straffekast og efter et frikast.

Til gengæld scorede Brabrand nærmest efter behag på kontrastød, og alene efter pausen blev det til ikke færre end ni mål på den konto af gæsterne.

18 redninger efter pausen

At Brabrands målvogter fik helt afgørende betydning for kampen fortæller ikke færre end 18 redninger efter pausen om.

- Det var bare sådan en kamp, som vi ikke kunne håndtere, næsten uanset hvad vi forsøgte, forklarer Sæby-træneren.

Han er ellers godt tilfreds med både indstilling og spil hos sit mandskab indtil videre i sæsonen i håndboldens 2. division.

- Vi er helt sikkert inde i en positiv udvikling, men jeg havde gerne set tre-fire point yderligere på kontoen.

- Derfor er det også vigtigt, at vi får sluttet godt af i de to sidste kampe før jul, hvor det gælder Holstebro og Viborg HK på udebane.

Manglet lidt marginaler

- I flere kampe har vi ikke haft de berømte marginaler på vores side, for ellers havde vi helt sikkert også fået flere point mod både Aabybro og HF Mors, siger Jakob Voldby.

Målscorerne for Sæby HK i hjemmekampen mod Brabrand var:

Camilla Andersen 4, Nicole Moltesen 4, Anette Kristensen 4, Majken Vestergaard 3 og Trine Ibsen 3.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.