Sæby HK har to hold i divisionsrækkerne til nytår

God udvikling i Sæby HK. Privatfoto.

God udvikling i Sæby HK. Privatfoto.

Allerede inden sidste spillerunde var begge hold sikret oprykning til henholdsvis 1. Division og 2. Division i U14 drenge rækkerne i Jylland.

Begge hold har vundet samtlige kampe i turneringen og har dermed maxpoint efter 9 ud af 10 kampe for begge hold. Det er første gang i klubbens historie at klubben er repræsenteret med to drengehold i

samme aldersgruppe i ungdoms divisionerne.

Stadig med i pokalturneringer

Og det er ikke kun i den daglige turnering at holdene har succes, for begge hold deltager i hver sin pokalturnering hvor der hver gang spilles efter princippet "vind eller forsvind".

Hold 1 er med i en række kaldet "Elite Cupén" hvor hold fra hele Jylland deltager. Holdet er her nået til 1/8 dels finalerne, næste modstander er Holstebro Håndboldklub HH90 på hjemmebane og kampen forventes at blive spillet først i det nye år.

Hold 2 er med i en række kaldet "Kreds Cupén", en mere lokal turnering med lokale hold. Holdet er også her gået videre efter sejr over Svenstrup IF og holdet er nu i Semifinalen.

Modstander bliver Nøvling IF og kampen spilles på udebane først i det nye år.

Norden Cup 2016

Holdene deltager mellem jul og nytår i Norden Cup som afvikles i Gøteborg. Norden Cup er et stævne for de bedste hold i Norden og turneringen går under begrebet "Det uofficielle nordiske mesterskab".

- Vi tager færgen til Gøteborg natten mellem 2. og 3. juledag og er hjemme igen d. 30. december til aften. Vi deltager også her med 2 hold i Eliterækken og holdene forventes at skulle spille 7-8 kampe pr. hold.

Selv om turneringen ligger op til seriøst håndbold, vil turen også være af social karakter hvor drengene hygger sig sammen og binder det sociale sammenhold endnu bedre sammen, slutter leder Henrik Nielsen og lover at holde os opdateret med resultater fra turneringen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.