Sæby

Sæby samler ind til katastrofehjælp

Og Røde Kors lokalt mangler indsamlere til tre timer

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

På søndag samler Røde Kors ind. Arkivfoto: Diana Holm.

SÆBY:Søndag 4. oktober samler Røde Kors ind i hele landet - også i Sæby og omegn, hvor frivillige vil bruge tre timer på at gå rundt med indsamlingsbøsser for at skaffe et bedre liv for de mange mennesker, der enten på grund af krig, naturkatastrofer eller andet lider nød ude i verden.

Heller ikke i Danmark er livet lige let for alle mennesker.

Der findes ensomme mennesker, der har behov for besøg, vågetjeneste hos døende, grupper for unge mødre, integrationsaktiviteter og over 30 forskellige andre aktiviteter rundt om i landet.

Og Røde Kors hjælper, når organisationen ser et behov.

´- Derfor er der stort behov for de midler, der samles ind den 4. oktober. Vi håber der bliver taget godt imod indsamlerne i Røde Kors Sæbys område. Samtidig mangler vi indsamlere i Sæby, Sulbæk, Præstbro og Voerså. Så hvis du vil gøre en forskel og hjælpe mennesker i nød, så bliv indsamler, siger Inger Ejstrud.

Du kan kontakte hende ved at ringe på tlf. 6160 64 38 eller gå ind på hjemmesiden Rødekors.dk

Indsamlingsbøsserne kan afhentes i Røde Kors-huset Krystalgade 3 i Sæby lørdag 3. oktober kl. 10–12 eller søndag 4. oktober kl. 9–11.

Hver indsamler får i snit 1.000 kroner i bøssen - og fopr dette beløb kan Røde Kors sikre midlertidigt husly til to familier på flugt, mad til tre katastroferamte familier i en måned, mad til 28 underernærede børn i en måned eller køkkensæt til fem familier på flugt.

Vær med til at hjælpe Røde Kors med at hjælpe...

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst