Sæby

Sæby Svømmeklub holder byens første stævne

Syv klubber fra Midt- og Nordjylland deltager

16. marts er der svømmestævne i Sæby Svømmeklub for allerførste gang. Foto: Peter Broen

16. marts er der svømmestævne i Sæby Svømmeklub for allerførste gang. Foto: Peter Broen

SÆBY:Sæby Svømmehal lægger bassin til et stort anlagt svømmestævne den 16. marts, hvor der er inviteret syv klubber fra det midt- og nordjyske område og som Sæby Svømmeklub står som vært for.

Det er en helt ny sportsaktivitet i Sæby - af gode grunde, eftersom svømmehallen er af nyere dato.

Så der er basis for at Sæby også indenfor svømmesporten kan komme på landkortet.

SSK - Sæby Svømmeklub - blev startet i januar 2010 og har oplevet en stadig stigende interesse for svømmesporten siden. Klubben har hold fra fem-seks års alderen, der skal lære at svømme, over hold med let øvede til hold med øvede svømmere.

Indtil nu har det mest været de yngre årgange, der er strømmet til klubben, men klubben ser gerne ældre årgange som medlemmer - ikke mindst med forhåbning om at kunne etablere et egentligt konkurrencesvømmerhold.

- Det er en spændende opgave, at stable et svømmestævne på benene, og vi har fået stor hjælp fra den mere professionelle side - nemlig fra Dansk Svømmeunions midt- og nordjyske område. Og vi håber, at dette første stævne vil blive en succes, der kan skabe basis for flere stævner – og dermed øget interesse for at blive svømmeklubben, siger Preben Kristensen, der er formand for klubben.

Den modtager løbende indmeldelser til svømning fra alle aldersgrupper – og du kan i øvrigt blot møde op i svømmehallen tirsdage og torsdage efter kl. 16.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.