Sælger billetter der ikke findes

Trods politianmeldelse udbyder Viagogo stadig billetter til overpriser

I forbindelse med Cohen-koncerten politianmeldte AKKC firmaet Viagogo.

I forbindelse med Cohen-koncerten politianmeldte AKKC firmaet Viagogo.

AALBORG:På trods af den seneste tids fokus på billetfirmaets Viagogos ufine billetsalgsmetoder, fortsætter firmaet med at sælge billetter, der ikke eksisterer til forestillinger i Aalborg.

Viagogo er af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) samt blandt andre Billetlugen meldt til politiet.
AKKC advarer også mod selskabet.
- Publikum risikerer at købe pladser der ikke eksisterer og samtidig betale en helt uhørt høj billetpris, siger direktør Ernst Trillingsgaard.

Pladser findes ikke

AKKC har foretaget en gennemgang af Viagogos hjemmeside, og den viser, at firmaet sælger billetter til seks forestillinger arrangeret af AKKC.

Alle billetter sælges til helt uhørte overpriser og flere af billetterne, der udbydes, er ikke til salg.
For eksempel sælger Viagogo lige nu billetter i to blokke til André Rieu-koncerten 3. maj i Gigantium.

Ikke åbnet for salg

Men AKKC har ikke åbnet for salget i de pågældende blokke og kan heller ikke kan garantere, at de overhovedet bliver sat til salg.

Linie 3’s forestillinger 23. og 24. oktober i Aalborghallen har AKKC solgt som lukkede forestillinger til virksomheder, hvor det ikke har været muligt at købe billetter i løssalg.
Alligevel er det lige nu muligt at købe 20 A-billetter til hver forestilling hos Viagogo. Endda til helt ublu overpriser.

Ublu overpriser

En billet til en Linie 3-forestilling i Aalborghallen kan købes hos Viagogo for 2.878,44 kroner. Den officielle pris er på billetten er 448 kroner.

Lige nu sælger Viagogo overpris-billetter til Linie 3, Anders Matthesens show Anders og James Last i Aalborghallen samt koncerterne med Helene Fishcher, André Rieu samt musicalen We Will Rock You i Gigantium.
Til Leonard Cohen-koncerten i august blev publikum lukket ind selv om de havde forkerte billetter fra Viagogo. Men direktør Ernst Trillingsgaard advarer imod, at det ikke lader sig gøre i fremtiden.
- Det siger sig selv, at vi ikke kan håndtere, hvis en plads i salen bliver solgt 2 gange, siger han.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden