Tennis

Særpræget rumæner aflyser Wozniackis Sharapova-møde

Monica Niculescu besejrede Maria Sharapova, der ellers havde udsigt til at møde Caroline Wozniacki i Qatar.

Verdensetteren Caroline Wozniacki kommer ikke til at møde den russiske verdensstjerne Maria Sharapova ved Qatar Total Open.

De to havde udsigt til at møde hinanden i ottendedelsfinalen, men Sharapova formåede ikke at spille sig videre fra første runde.

Hun tabte sin første kamp med 6-4, 4-6, 3-6 til kvalifikationsspilleren Monica Niculescu.

Rumæneren skal dog lige vinde en kamp mere, inden hun kan stå over for Wozniacki.

Som førsteseedet er Wozniacki oversidder i første runde, inden hun i anden runde skal møde vinderen af opgøret mellem tyske Tatjana Maria og landsmanden Carina Witthöft.

Niculescu er kendt for sin noget særprægede defensive stil, hvor hun benytter sig af en slice i både for- og baghånd. Og det havde favoritten Sharapova overordentligt svært ved at håndtere.

Russeren bragte sig dog foran med 5-2 i første sæt, men hun kom ikke ligefrem let til føringen.

Ved stillingen 4-2 udspillede sig et parti på 17 minutter, hvor russeren først formåede at udnytte sin niende breakbold.

Også det efterfølgende parti var en sejtrækker. Rumæneren afværgede tre sætbolde og reducerede til 3-5. Det var dog en stakket frist, da Sharapova i stedet servede sættet hjem til 6-4.

I andet sæt var russeren ovenpå med et servegennembrud to gange, men Niculescu svarede begge gange tilbage og brød siden rent til sætsejr 6-4.

Også i tredje sæt kom Sharapova bedst fra start med et brud til 1-0, men Niculescu svarede prompte tilbage og brød siden afgørende til 5-3, inden hun servede sejren hjem med et rent parti efter 2 timer og 41 minutter på banen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst