Aalborg Håndbold

Sæsonen åbnes med håndboldfest i Jutlander Bank Arena

Mægtige Paris SG lægger endnu engang vejen forbi Aalborg

Sidste år var Paris SG også forbi Jutlander Bank Arena. Her Magnus Saugstrup i duel med Sander Sagosen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Sidste år var Paris SG også forbi Jutlander Bank Arena. Her Magnus Saugstrup i duel med Sander Sagosen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold har fået stablet en god tradition på benene ved at indlede sæsonen med en træningskamp mod et af verdens allerbedste hold.

Således også i år, hvor det ganske ligesom i sidste sæson er Paris SG, der gæster Jutlander Bank Arena til en testkamp i aften.

- Vi får lov til at starte op med en håndboldfest, og det er ikke så ringe endda, siger direktør Jan Larsen.

- Vi glæder os over, at Paris har sagt ja til at komme forbi endnu engang. Det tyder da på, at det ikke er helt skidt det, vi leverer som værter. Sportsligt ved vi selvfølgelig godt, at det er en gevaldig mundfuld. Når man kigger på holdet sidste år, så er det svært at forestille sig, at de kunne blive bedre, men det synes jeg faktisk, at de er blevet med to verdensklasse forsvarsspillere i Kim Ekdal du Rietz og Viran Morros fra Barcelona, siger direktøren.

For Aalborg Håndbolds Henrik Møllgaard er det en chance for at sige hej til de gamle holdkammerater, som han forlod efter sidste sæson, mens der for det aalborgensiske håndboldpublikum er mulighed for at sige hej til et par gamle kendinge i form af Henrik Toft Hansen og norske Sander Sagosen foruden verdensstjerner som danske Mikkel Hansen, franske Nikola Karabatic og den legendariske målmand Thierry Omeyer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst