Sæsonslutning i Fishermans Rest

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Svend Hvorslev foran den lille pub der ligger på klitkanten i Nr. Lyngby. Lyngbys vartegn klokketårnet skimtes gennem ruden. Bliver det sidste sæson, eller dukker den nu 71 årige vært op igen til en ny sæson i 2017? Foto: Arkivfoto.

Festsæsonen lakker mod enden på Fishermans Rest i Nr. Lyngby, og når værten Svend Hvorslev søndag den 2. oktober har drejet nøglen til pubben, rejser han hjem til Skotland og benytter vinteren til at slappe af sammen med familien.

- Vi siger tak for i år, og mødes måske til næste år, eller er dette måske afslutningen på en epoke. Åbner Fishermans Rest næste år med ny management, lyder det lidt kryptisk fra Svend Hvorslev, der i et par år har haft pubben til salg.

Men det bliver en afsked med maner.

Fredag den 30. september kl. 21 slutter som man startede i påsken med de folkekære Heine Hot og Pjalten.

Slatfesten forsætter lørdag den 1. oktober og traditionen tro bliver det med "Bøndernes Aften", hvortil der er offentlig adgang fra kl. 20.

- Begrebet "Bøndernes aften" skal fortolkes bredt. Har du på et tidspunkt haft tilknytning til landbruget, har du haft en møjgreb i hånden, eller kender du nogle mennesker fra landbrugserhvervet - så er du kvalificeret og velkommen, siger Svend Hvorslev muntert.

Forud for Bøndernes Aften afholdes samme aften først personalefest. Der vil være muligheder for socialt samvær med personalet, som har ydet en stor indsats hele sæsonen. Der er indsat eksternt personale i baren denne aften.

Slatfesten forsætter med efterslukning søndag eftermiddag 2. oktober, og det er absolut sidste udkald på Fishermans Rest, før der lukkes og slukkes for sæsonen.

- Endnu engang tak for i år og tak for den opbakning I givet mig og Fishermans Rest gennem årene, slutter Svend Hvorslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.