Sætter musik til en sikker succes

Allerede inden Quick Quick Obey havde slået den første akkord an, var succesen i hus

Quick Quick Obey spillede fredag eftermiddag op til det, der tegner til en solid succes for årets Alive Festival.?Foto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Quick Quick Obey spillede fredag eftermiddag op til det, der tegner til en solid succes for årets Alive Festival.?Foto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hvis de sidste timer op til åbningen af årets Alive Festival i og omkring Plantagehuset i Thisted havde været hektiske, så var der kommet ro over tingene både blandt arrangørerne og blandt de mange frivillige, der sørger for at alt spiller til engang ud på de små timer natten til søndag morgen. Og ikke kun på scenen.

På forhånd var der solgt mere end 600 billetter til festivalen, men fredag eftermiddag stod den set med ankermand Jacob Dahls øjne på gode udsigter til en ren fuldtræffer også når det gælder opbakning for publikum. Et samlet billetsalg på den gode side af de 700 burde være absolut realistisk.
Festivalen åbnede hen ad klokken fire fredag eftermiddag. En halv time senere gik Quick Quick Obey på som første band og tog åbningspublikummet med på de første skridt ind i et alsidigt musikalsk program, som det lokalt funderede band satte sikkert i søen.
- De første timer er altid lidt stressende, forklarer ankermand Jacob Dahl uden at se ret stresset ud, da musikken først spiller. Det giver nemlig sikkerhed at vide, at programmet er OK og at festivalen trækker publikum både ude og hjemme - og egentlig sælger sig selv på anbefalinger fra tilfredse gæster fra sidste år.
Ingen fest uden en håndsrækning. Det sørger omkring 100 frivillige for. En af den er Mia Borggaard, som i næste uge skal begynde at læse i København. Hun har lige fundet tid til at gi’ en hånd med for at få alt til at klappe, men der bliver også tid til at være publikum.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.