Saft som vor

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

X-tra Rød Blandet Saft 1 ltr. for 6,50 kr. (literpris blandet 1,30 kr.) Købt i Kvickly Lidt kunstig duft. Smager mere af sukker end af frugt.

Den dyreste er klart den bedste, men der er et godt alternativ i den blandede saft, der prismæssigt ligger i midten. Til gengæld kan det også blive for billigt, hvis det skal smage godt. Det er i få ord konklusionen på testen af bladet saft. Den røde, søde saft, der bliver skyllet ned i store mængder - især i sommerhalvåret. Første opgave er at få blandet safterne korrekt op. Men heldigvis er vores prøvesmagere vant til at følge en opskrift, så det er hurtigt overstået. Og det kan godt betale sig at kigge efter blandingsforholdet, før man køber sin saft. F.eks. virker Sunquicks udgave ved første øjekast lidt smådyr, men da 0,58 liter koncentrat bliver forvandlet til 6 liter saft, så er prisen slet ikke så høj alligevel. men den lægger sig pænt i midterfeltet. Efter blandingen gælder det udseendet.