Sag om rideklub udsat

DRONNINGLUND:Fritids- og kulturudvalget har udsat beslutningen om, hvorvidt man vil give Dronninglund Rideklub et etableringstilskud til faciliteter på klubbens nye hjemsted på Holtegaard ved Try.

Der er tale om et tilskud på en kvart mio. kroner, hvoraf der er tilsagn om refusion af det halve fra økonomi- og indenrigsministeriet.
- Vi har valgt at udskyde det endnu engang. Det er fordi der skal være ekstraordinær generalforsamling og der er nogle spørgsmål, de skal behandle der, som vi gerne vil have besvaret. Inden vi bevilger noget eller behandler sagen, så skal vi være helt på det rene med, at det er det, de vil, og at der stadig er en levedygtig og god forening, fortæller udvalgsformand Eskild Sloth Andersen (S).
Dronninglund Rideklub har ekstraordinær generalforsamling i morgen, hvor dagsordenen blandt andet indeholder et punkt om, hvad klubbens medlemmer mener om klubbens fremtid.
To forslag fremgår af dagsordenen - at klubben bliver på Holtegaard under forudsætning af, at klubben får midler fra LAG og kommunen, eller at klubben sættes på stand by eller lukkes.
Formand for Dronninglund Rideklub, Hans Jørgen Hermansen, tror på en fremtid på Holtegaard.
- Der er ikke andre muligheder, så det er så nemt. Det er i hvert fald det, jeg stadigvæk arbejder på, siger han.
Der var også ekstraordinær generalforsamling i klubben tidligere på sommeren, hvor der var splittelse i klubben. På spørgsmålet, om han tror, man kan blive enige tirsdag, svarer Hans Jørgen Hermansen:
- Alle dem, der ville have klubben lukket eller flyttet, de meldte sig ud. Jeg ved ikke, om vi bliver enige, det må vi se, det er medlemmerne, der skal afgøre, hvad vi skal, siger formanden, der godt forstår fritids- og kulturudvalgets beslutning om at udsætte sagen.
- Det kan vi ikke sige noget imod. Medlemmerne skal jo være enige om, hvad vi skal, før kommunen kan tage den beslutning.
Hildo Rasmussen (S) går ind for bevillingen, da han mener, klubben bør etablere sig nærmere Dronninglund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.